Copyright © 2023 by Akter  ·  E-Mail: escape@akter.eu
 
Radno vreme:

12h - 22h
Nivo težine:
Ekipe 2-5 igrača (16+)

Obavezna rezervacija
termina
Prilikom večernje šetnje gradom, nailazite slučajno na jednu poluskrivenu kompjutersku igraonicu. Nešto neobjašnjivo vas tera da svratite u nju kroz zabačeni ulaz. Na vratima vas dočekuje domaćin i nudi mesec dana besplatne igre ako prihvatite izazov.. pristajete, jer vam to izgleda kao dobra prilika, ne pretpostavljajući šta vas sve čeka.. jer.. taj izazov je u stvari test, da se nađu ljudi sposobni da reše zadatke vremenskog hakera.

Dokoni zlonamerni haker, poslao je iz budućnosti opasan kod koji će se uskoro aktivirati na internetu u našem vremenu i pokrenuti kvarove na više nuklearnih centrala u svetu.
Poslao je i zadatke koje bi trebali rešiti da bi neutralisali pretnju. Ono što je za njega igra, u našem svetu postaje borba za opstanak..
Telefon: 065 920 29 29             
Tvoji prijatelji i ti ste zaključani u sobi u kojoj imate 60 min da rešite sve zagonetke i pronađete ključ za izlazak iz sobe.
Za ekipu koja na vreme reši sve izazove, sledi nagrada.

Soba: Vremenski Haker
Cena igre:

2-5 igrača 4000 din.
AER promo spot:
AER čitač misli:
Soba: Protokol
Soba: Vremenski Haker
Soba: Protokol
Dok ste u poseti prijatelju i sedite u radnoj sobi, čuje se prasak i lomljava iz dvorišta.
Vlasnik izlazi da proveri i zatiče prevrnuti kamion koji je srušio kapiju i urušio spoljni zid kontrolne sobe.

U tom trenutku u kući se aktivira zaštitni protokol, tako da se soba u kojoj se nalazite, automatski zatvara da zaštiti ljude u njoj, tj. postaje sigurna soba, poznata i kao soba panike.

To ne bi bio problem da se istovremeno nije desio i kvar na sistemu, pa soba i posle prekida pretnje ne može da se otključa. Dovod vazduha je prekinut i u sobi će za 60 minuta nestati kiseonika. Morate naći način da izađete iz nje dok nije kasno!
Ekipe 2-5 igrača (16+)

Obavezna rezervacija
termina
Nivo težine:
AER promo spot2: